Unelte de grădinărit Wolf Garten Multi Star System - Wolf Garten

Ordonare:
Pagina:
Ordonare:
Pagina:

Un sistem pentru peluze mai bune - Sistemul Multi-Star modulară de la Wolf-Garten vă oferă, de asemenea, o serie de atașamente pe care le puteți utiliza pentru a vă îngriji de gazonul dvs. De exemplu, greblă pentru aerisire gazon și scarificatoare.

Departe cu frunzele! - Uneltele multi-star de la Wolf-Garten vă pot ajuta de asemenea în toamnă. Gamă acoperă totul, de la greble mici, pentru strat de flori mici și înguste, până la greble universale reglabile.

Pământul pentru grădina dvs. de vis - 
Indiferent de tipul de sol pe care o are grădina dvs., acesta trebuie să fie cultivat la momentele potrivite, astfel încât să vă puteți bucura de grădina dvs. 
O gamă largă de dispozitive atașate și mânere din sistemul Multi-Star fac foarte ușor prelucrarea solului.

Manipulare usoară pentru toate activități de grădinărit : mânerul WolfGarten de înaltă calitate multi-star. 
Aceasta este intrarea dvs. în sistemul modular de grădină cu mai mult de 70 de accesorii multi-star pentru casă, curte și grădină. 
Este nevoie doar de un "clic" pentru a atașa instrumentul de care aveți nevoie în acel moment. Pur și simplu nu putea fi mai ușor sau mai inteligent.

Curățați casa și curtea - Wolf-Garten vă oferă instrumente utile și pentru alte domenii importante: Sistemul multi-star are exact capetele de scule necesare pentru curățarea, curățarea și curățarea ferestrelor.

Sigur în sus - Combinați sistemul inteligent multi-star® cu uneltele și ferăstraiele de tăiere superlative de la Wolf-Garten!

Mic, dar bun! - Cu unele tipuri de grădinărit, uneltele mici sunt mult mai practice decât instrumentele standard de mari dimensiuni. Acesta este motivul pentru care sistemul modular multi-star de la Wolf-Garten este de asemenea disponibil în mini-format. 
Acest lucru înseamnă că puteți să vă ocupați, de asemenea, de acele mici locuri preferate din grădină dvs., fără a ocupa mult spațiu.