Filtre

Generatoare

Generatoare - Depășirea extremelor vremii de iarnă înseamnă a fi pe deplin pregătită pentru rău și nimic nu ar putea fi mai dificil decît să-ți pierzi energia în mijlocul iernii, când nopțile sunt lungi. Un generator pentru locuința dvs. este politica de asigurare ideală împotriva tăierii din lume atunci când se așteaptă cel mai puțin, iar cu oferte speciale de iarnă, această mașină esențială este acum mai accesibilă ca niciodată. De asemenea, oferim modele potrivite pentru petrecerea timpului liber în timpul verii și unele unități care pot fi utilizate în medii, cum ar fi clădiri, târguri, festivaluri și catering în timp liber.

Nu exista produse in aceasta categorie

Generatoare original Honda EC Series

Generatoarele de încredere.Generatoarele de anduranță sunt cei mai buni prieteni ai dvs. la locul de muncă industrial și comercial.
Sunt muncitori neobosiți - făcuți greu pentru medii dure și sunt prima alegere pentru companiile grele de folosință în timp liber. Generatoarele Honda sunt de încredere în întreaga lume pentru a lucra oriunde și ori de câte ori sunt necesare. Oriunde vă aflați, vă puteți baza pe generatorul dvs. Honda pentru a vă furniza puterea de care aveți nevoie, doar atunci când aveți nevoie de ea. Simplitatea și eficiența costurilor merg împreună cu un generator EC condensator / tip inductiv. Puterea produsă este perfectă pentru sarcini rezistive, cum ar fi bormașină, ferăstraie circulare și betoniere. Regulatorul automat de tensiune (AVR) permite o consistență și stabilitate mai bune de ieșire, furnizând un val stabil de putere curată.
 
Generatoare original Honda cu inverter
 
Honda a fost primul care a dezvoltat generatoare cu capacitatea de a porni electronice sensibile. Seria generatoare Honda cu  inverter poate produce o putere portabilă de 1.000 W la 7.000 W, suficient pentru a rula orice de la un laptop sau la o cabană.
Compact și silențios, cu capacitatea de a alimenta chiar și cel mai sensibil echipament electronic, gama Inverter este credibilă de utilizatorii profesioniști și privați din întreaga lume. Designul ergonomic, combinat cu materiale ușoare, precum magneziul, permite alimentarea energiei în cele mai îndepărtate locuri.