Șine de ghidaj

Agroabc este expert când vine vorba de ferăstraie cu lanț și stochează o gamă largă de șine de ghidaj pentru utilizare profesionala sau ocazională. Ferăstraiele cu lanț de astăzi funcționează la viteze mult mai mari pentru o performanță sporită. Agroabc vă poate ajuta să vă asigurați că performanțele dvs. de ferăstrău cu lanț nu sunt afectate de barele deteriorate oferind o gamă de șine de ghidare pentru ferăstrau cu lanț. Barele noastre sunt fabricate la cele mai înalte standarde posibile și sunt proiectate să se potrivească practic oricărei mărci sau modele de ferăstraie cu lanț.
Ordonare:
Ordonare:

Șine ghidaj Sugi Hara: SugiHara este o afacere de familie, inființtată de Hideo Sugihara. Compania produce șine de ghidaj pentru motofierăstraie în Japonia din 1967. Produsele lor au fost recunoscute ca fiind de cea mai bună calitate din lume și fiecare angajat este responsabil pentru controlul calității.

Șine Sugihara pot trece prin procesul de încălzire și răcire de până la 4 ori pe diferite părți ale barei pentru a obține performanțe maxime.