Filtre de aer

Motoarele Briggs & Stratton, Honda, Toro utilizează unul dintre cele trei tipuri de filtre de aer: hârtie, spumă sau dublu element. Un filtru de aer plus un cartuș filtrant și un filtru de pre-curățare vă vor asigura că motorul dvs. mic funcționează fără probleme în acest sezon și în următorul.
Ordonare:
Pagina:
Ordonare:
Pagina:

Filtre de aer hârtie

Un element filtru de aer de hârtie funcționează prin faptul că determină orice aer care este destinat să intre în camera de ardere a motorului să treacă printr-un dispozitiv de filtrare realizat cu găuri microscopice în el. 
Elementul de hârtie captează particulele de murdărie din exteriorul elementului
 

Filtre de aer spumă

Sistemul de filtrare a aerului din "spumă numai" funcționează prin prinderea murdăriei și a resturilor prin utilizarea uleiului de motor dispersat în mediul de stocare a spumei de ulei. 
Un filtru spumos de ulei uscat sau ne-uleiat va capta numai cele mai mari particule. Dacă elementul de filtru de aer este doar spumă, TREBUIE să fie lubrifiat și întreținut în mod regulat. Filtrul pentru spumă necesită înlocuire la fiecare 3 luni sau după 25 de ore de utilizare, oricare dintre acestea survine mai întâi, mai des în condiții de praf.


Filtre de aer cu element dublu

Filtrele de aer combinate asigură cel mai înalt grad de filtrare a aerului în industrie. Porțiunea de spumă este utilizată ca pre-curățare pentru elementul de hârtie. Pre-curățarea aerului mărește durata de viață a elementului de hârtie mai scump. Aerul trece prin două tipuri de medii de filtrare care furnizează aer curat pentru motor. 
Dacă aveți un filtru de aer combinat cu pre-curățare, înlocuiți pre-curățatul la fiecare 25 de ore sau în fiecare an și înlocuiți cartușul la fiecare 100 de ore. Dacă nu aveți un cartuș de înlocuire pre-curățat la fiecare 25 de ore sau în fiecare sezon, mai des în condiții de praf.