Mașină de tuns iarbă Toro HoverPro

Mașină de tuns iarbă Toro HoverPro

Preţ: 6380.00
Distribuie pe  

Specificaţii

Brand: Toro
Seria: 02604
Stoc:2-4 zile
Capacitate cilindrică160 cc
Capacitatea rezervor de combustibil1, 1 l
CarcasaPlastic
Înălţime de lucru-
Lățime de tăiere51 cm
Model-
MotorHonda GCV 160
Sac colector-
Toro

Mașină de tuns iarbă Toro HoverPro 500

Toro HoverPro 500, este o mașină fantastică, bine concepută, care oferă specificații comerciale la un preț justificat pentru grădinarul acasă.

Acesta este condus de un motor Honda GCV160 de înaltă performanță în patru timpi, care utilizează construcția uniblock unică a Honda, pentru a asigura că atât consumul de combustibil, cât și cel al uleiului sunt menținute la niveluri impresionant scăzute.

Mașină de tuns iarbă Toro HoverPro 500 este capabilă să producă un finisaj deosebit de elegant, cu o lamă de metal rezistentă, care oferă o tăiere curată fără daune plantelor inestetice.

HoverPro robustă are o punte de polimer turnată sub formă de injecție cu rezistență la coroziune și impact și a fost dotată cu ghidon din oțel tubular din oțel dur.

Cu o greutate de doar 19 kg, HoverPro 500 poate fi folosit în toate zilele, cu un efort minim necesar din partea operatorului.

Alte caracteristici includ o înălțime de tăiere în trei trepte, pe care o puteți ajusta pentru a se potrivi cu condițiile de iarbă; și un "mâner mortalist" care asigură siguranța operatorului și a celor aflați în apropiere.

Produse asemănătoare