Mașină de tuns iarbă Alko Classic 4.62 SP-B

Mașină de tuns iarbă Alko Classic 4.62 SP-B

Preţ: 2379.00
Distribuie pe  

Specificaţii

Brand: Alko
Seria: 123006
Stoc:2-4 zile
Capacitate cilindrică140 cc
Capacitatea rezervor de combustibil0, 8 l
CarcasaOțel
Înălţime de lucru25 - 70 mm
Lățime de tăiere46 cm
ModelAutotractare
MotorBriggs & Stratton 500E
Sac colector65 l
Alko

Mașină de tuns iarbă Alko Classic 4.62 SP-B

Această mașină de tuns iarba de la Alko cu carcasa oțel de calitate vine de la un motor de încredere Briggs & Stratton și reprezintă o valoare reală pentru bani.

Motorul de 140cc combină un filtru de aer cu spumă de ulei și un cilindru de aluminiu pentru a maximiza durata de viață; și care utilizează tehnologie de supapă pentru o reducere semnificativă a emisiilor de gaze de eșapament; sunet-ieșire; și consumul de combustibil.

Mașina de tuns iarbă Alko 4.62 SP-B este autopropulsată; o combinație care o va vedea că vine în propriile sale pe peluze în cazul în care manevrabilitate superioară este necesară (de exemplu, cele cu paturi de flori, copaci și arbuști pentru a lucra în jurul valorii de).

Un sac colector de 65 de litri și o lațimeă de tăiere medii de 46 cm îl fac o potrivire perfectă pentru zonele cuprinse între 200-800m2; în timp ce o punte de tuns iarba robustă asigură o robustețe extraordinară și durabilitate impresionantă.

De asemenea, este importantă înălțimea de tăiere în șapte trepte centralizat, care vă va permite să gestionați o varietate de tipuri de iarbă; și ghidonul în formă de ergonomie care facilitează perioadele lungi de tăiere redusă.

Produse asemănătoare