1. Prima pagina
 2. »
 3. Maşini pentru grădină
 4. »
 5. Freze de zăpadă
 6. »
 7. Freze de zăpadă Toro
 8. »
 9. Freza de zăpadă Toro Power Max 1028 OXE
Freza de zăpadă Toro Power Max 1028 OXE
 • Freza de zăpadă Toro Power Max 1028 OXE
 • Freza de zăpadă Toro Power Max 1028 OXE
 • Freza de zăpadă Toro Power Max 1028 OXE
 • Freza de zăpadă Toro Power Max 1028 OXE
 • Freza de zăpadă Toro Power Max 1028 OXE
2

Freza de zăpadă Toro Power Max 1028 OXE

Preţ: 17299.00
Distribuie pe  

Specificaţii

Brand: Toro
Seria: 38855
Garanţie: 2 ani
Stoc:7-10 zile
Greutate117 kg
Înălţime de lucru53 cm
Lățime de lucru71 cm
MotorToro Snow 3020 OHV
PornireElectric
Putere motor24, 2 Nm - 302 cc
Viteze6 înainte - 2 înapoi
Toro

Freză de zăpadă Toro Power Max 1028 OHXE

Toro Power Max 1028 OHXE cu motorul Toro Premium 302cc, OHV cu 4 cicluri, oferă putere și performanță pentru a face munca mai ușoară în condiții grele de iarnă.

Lățimea de taiere 71 cm și adâncimea de tăiere de 53 cm pot arăta prin cea mai adâncă zăpadă, curățând până la 955 kg pe minut.

Controlul inovativ Quick Stick vă permite să schimbați rapid și ușor direcția chutei și deflectorul chutei cu o singură mișcare ușoară.

Pârghiile cu o singură mână permise permit o singură mână să elibereze cealaltă mână pentru a schimba vitezele.

Motor Toro Premium OHV: Motoarele netede Toro Premium cu 4 cicluri OHV oferă performanțe de încredere și performanțe de ani de zile. Aceste motoare au fost reglate special pentru mașinile pe care le pot furniza performanțe optime. Cu un răspuns guvernator de neegalat, aceste motoare oferă putere mai rapidă atunci când aveți nevoie cel mai mult.

Power Max® Anti-Clogging System (ACS): O descoperire în tehnologia de înfundare a zăpezii, sistemul Power Max® Anti-Clogging System (ACS) se ocupă de mai mult zăpadă în mai puțin timp pentru a face treaba rapid! Acest sistem revoluționar reglează admisia zăpezii pentru a elimina practic înfundarea în timp ce maximizează viteza rotorului pentru o performanță puternică. Alte sisteme de zăpadă necesită operatorul să limiteze manual admisia zăpezii pentru a preveni înfundarea.

Electric Start Standard: Pentru începători calde în zilele cele mai reci, fiecare trusă de zăpadă Toro în două trepte este echipată atât cu pornire electrică, cât și cu un dispozitiv de prindere.

Quick Stick Control: Schimbarea rapidă și ușoară a direcției chutei și deformarea chutei printr-un control simplu, integrat.

Produse asemănătoare