Tractor de tuns gazon Wolf Garten Expert E13.92T
2

Tractor de tuns gazon Wolf Garten Expert E13.92T

Produsul nu mai face parte din oferta noastră
Distribuie pe  

Specificaţii

Brand: Wolf Garten
Seria: E13.92T
Stoc:2-3 saptamani
Capacitate cilindrică420 cc
Înălţime de lucru30 - 95 mm
Lățime de tăiere92 cm
MotorWolf Garten 1 cilindru
Putere motor7, 8 kW - 10, 5 Cp - 2800 rpm
Sac colector240 l
Sistem transmisieTransmatic
Wolf Garten

Tractor de tuns gazon Wolf Garten Expert E13.92T

Noul tractor de tuns gazon Wolf-Garten E13.92T are o transmisie transmatic confortabilă, care permite o schimbare a vitezelor fără oprire.

Vibrații slabe de funcționare 1 cilindru Wolf cu patru timpi motor OHV.
Modelul Wolf Garten E13.92T este echipat cu sistemul unic de transmisie, care vă oferă posibilitatea de a schimba treptele de viteză în mișcare și de a modifica rapid viteza din fiecare setare a treptelor de viteză, jolts - este cel mai avansat sistem de acționare manuală de pe piață.


Un motor Wolf Garten OHV cu motor în patru timpi, cu pornire electrică, acest tractor de gazon va oferi de fiecare dată o performanță sigură și o aprindere fără probleme. Este buna; iar capota complet închisă menține nivelurile de zgomot la un nivel minim.

În timpul utilizării, manevrabilitatea extremă a tractoarelor Wolf Garten devine repede evidentă - are o rază de rotire de doar 46cm, care este mai strânsă decât multe mașini de tuns iarbă mai mici.

Noua geometrie a direcției asigură un bun simț pozitiv, iar acest lucru, combinat cu întoarcerea strânsă, oferă utilizatorului încrederea de a cosi în jurul obstacolelor, cum ar fi paturile de flori; și pentru a intra și ieși din spații închise.

Produse asemănătoare