1. Prima pagina
  2. »
  3. Maşini pentru grădină
  4. »
  5. Scarificatoare
  6. »
  7. Scarificatoare BillyGoat
  8. »
  9. Scarificator gazon hidrostatic Billy Goat AE1300H
Scarificator gazon hidrostatic Billy Goat AE1300H
2

Scarificator gazon hidrostatic Billy Goat AE1300H

Brand: BillyGoatBillyGoat
Seria: AE1300H
Garanţie: 2 ani
Stoc:Precomandă
Preţ: 69400.00 lei (Include TVA)
Distribuie pe  

Specificaţii

Capacitate 389 cc
Lățime de l76 cm
MotorHonda GX390 OHV
Putere moto9, 7 kW - 13 Cp
BillyGoat

Scarificator gazon hidrostatic Billy Goat AE1300H

Această mașină profesionistă impresionantă de la specialiștii americani de amenajare a teritoriului și de gestionare a deșeurilor Billy Goat oferă aerare "One & Done" și stabilește un nou punct de referință în productivitatea pentru îngrijirea gazonului!

La inima sa este un motor Honda GX390; capacitate cilindrica de 389cc, care dezvoltă un dispozitiv de împingere cu 11,7 CP; și care combină un filtru de aer dublu premium cu un manșon de cilindru din fontă și un arbore cotit din oțel forjat, astfel încât să maximizeze durata de viață a acestuia.

Tehnologia Honda funcționează pentru a reduce zgomotul, vibrațiile, emisiile și costurile de combustibil; în timp ce furnizarea unui rezervor cu capacitate mare de 6,1 litri înseamnă perioade lungi de timp între opririle de alimentare cu combustibil.

Billy Goat A1300E poate acoperi aproximativ un hectar în doar 15 minute și oferă o densitate maximă de aerare de 48 de găuri pe metru pătrat - mai multe treceri nu vor fi necesare. 
Dispune de roți dințate cu role din față care elimină necesitatea ridicării la sfârșitul trecerii; și beneficiază de o mișcare hidrostatică incrementală, care contribuie în continuare la manevrabilitate și vă permite să lucrați la cel mai potrivit ritm pentru starea gazonului. 
Viteza maximă de 6,9 km/h! 


Bratele FLEXTECH ™ în brevet de invenție de la Aeratorul Hidrostatic Billy Goat A1300E acționează în mod independent și utilizează o acțiune alternativă pentru a pumnii agresiv pământul până la o adâncime de 7,5 cm - chiar și în pământ încărcat de soare sau argilă. 
Roțiile pneumatice cu profil larg, cu diametrul de 380 mm, elimină umflăturile de pe terenul dur și asigură stabilitate pe pante; în timp ce atașarea simplă cu patru șuruburi duce la îndepărtarea cuțitelor pentru reparații rapide și ușoare.

Modelul A1300E este echipat cu capacitatea de aerare-in-spate a lui Billy Goat și poate funcționa cu înclinații de până la 20 °

Produse asemănătoare