1. Prima pagina
 2. »
 3. Maşini pentru grădină
 4. »
 5. Scarificatoare
 6. »
 7. Scarificatoare BillyGoat
 8. »
 9. Scarificator de gazon Billy Goat PL2500SPH
Scarificator de gazon Billy Goat PL2500SPH
 • Scarificator de gazon Billy Goat PL2500SPH
 • Scarificator de gazon Billy Goat PL2500SPH
 • Scarificator de gazon Billy Goat PL2500SPH
 • Scarificator de gazon Billy Goat PL2500SPH
2

Scarificator de gazon Billy Goat PL2500SPH

Brand: BillyGoatBillyGoat
Seria: PL2500SPH
Garanţie: 2 ani
Stoc:În stoc
Preţ: 38100.00 lei (Include TVA)

Specificaţii

Capacitate cilindrică196 cc
Lățime de lucru64 cm
MotorHonda GX 200
Putere motor4, 3 kW - 5, 8 Cp
BillyGoat

Scarificator de gazon Billy Goat PL2500SPH

Datorită performanței comerciale, a performanței și a ratei de muncă - asta obțineți cu acest aerator de tip high-productivity plug-type de la americanul de amenajare a teritoriului gigant Billy Goat!

Oferind o putere de 5,8 CP este un motor Honda GX200 de 196cc, cu tehnologia legendă de reducere a emisiilor și economie de combustibil a OHV-ului și cu un sistem de aprindere cu magneto-tranzistor pentru o pornire ultra-fiabilă la fiecare solicitare.

Un filtru de aer premium în două trepte oferă cea mai bună protecție posibilă a componentelor; în timp ce un rezervor de combustibil de 3,1 litri extra-capabil oferă o reducere semnificativă a timpului pierdut pentru opriri.

Sistemul de aerisire Billy Goat PL2500SPH Plugr are auto-propulsie hidrostatică; o caracteristică de înaltă specificație oferă un control infinit de creștere a vitezei la sol pentru o manevrabilitate îmbunătățită; și care facilitează încărcarea cu rampă cu efort scăzut și asigură o funcționare confortabilă pe pantele și zonele tusei (viteza variabilă înseamnă, de asemenea, că puteți ajusta densitatea de aerare).

Are un arbore cotit tratat termic, astfel încât să puteți avea încredere în fiabilitatea solidă pe termen lung; și beneficiază de o carcasă de ridicare dintr-o singură piesă care oferă acces complet pentru întreținerea fără probleme.

Cele opt coloane de acoperire cu căptușire, înălțate la întindere pe PL2500SPH, pot funcționa chiar până la 7 cm și sunt asistate de primăvară pentru o aerare reușită în soluri înfundate de soare sau argilă.

Sunt de asemenea prezentate pachete laterale, care dau un angajament independent de tine și de unitate; roții de dimensiuni mari de 305 mm atât pentru stabilitate, cât și pentru rulare ușoară; și un ghidon înclinat pentru spațiu.

Produse asemănătoare