1. Prima pagina
  2. »
  3. Maşini pentru grădină
  4. »
  5. Scarificatoare
  6. »
  7. Scarificatoare BillyGoat
  8. »
  9. Scarificator de gazon Billy Goat AE401H
Scarificator de gazon Billy Goat AE401H
  • Scarificator de gazon Billy Goat AE401H
  • Scarificator de gazon Billy Goat AE401H
2

Scarificator de gazon Billy Goat AE401H

Preţ: 21900.00
Distribuie pe  

Specificaţii

Brand: BillyGoat
Seria: AE403V
Garanţie: 2 ani
Stoc:Precomandă
Capacitate cilindrică118 cc
Lățime de lucru48 cm
MotorHonda GX 120
Putere motor2, 9 kW - 4, 0 Cp
BillyGoat

Scarificator de gazon Billy Goat AE403V

Billy Goat face echipamentele la un nivel excepțional de înalt, cu trăsături serioase și fiabilitate și durabilitate garantate, care vor impresiona gradinarul serios, indiferent dacă este profesionist sau domestic.

Un aerator este un instrument vital atunci când vine vorba de întreținerea gazonului, creând canale în gazon, care vor permite nutrienților, aerului și apei în rădăcini, la rândul său, încurajând o nouă creștere sănătoasă.

Aeratorul AE403V este o mașină robustă, care oferă o construcție fără nonsens și un design funcțional la care excelează Billy Goat. Propulsorul autopropulsat economisește timp și efort și este alimentat de un motor Honda GX120 OHV cu funcționare curată și eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, care conduce și cele 24 de cuțite rezistente.

Lățimea de lucru este de 48cm substanțială, deci este asigurată o rată de lucru rapidă.

Greutatea pentru a împinge în mod efectiv cuțitele în gazon este asigurată de un rezervor de apă ușor de umplut; și care elimină nevoia de greutăți incomplete și voluminoase.

Angajamentul pentru unitate și pentru tineri este simplu de utilizat și extrem de neted - de fapt, Billy Goat spune că angajamentul pentru tine este "cel mai moale din industrie". De asemenea, dezactivarea "Lift-n-Lock" este ușor și confortabilă.

Manerele se îndoaie fără instrumente pentru depozitare și transport practice și convenabile; și au mânere ergonomice căptușite și un braț complet de etanșare pentru un nivel ridicat de confort pentru utilizatori.

Cu o inovație caracteristică lui Billy Goat, stelele cu stele sunt de design brevetat și pot fi înlocuite astfel încât să extindă durata de viață utilă a mașinii.

Produse asemănătoare