Motocositor Billy Goat BC2600
  • Motocositor Billy Goat BC2600
  • Motocositor Billy Goat BC2600
  • Motocositor Billy Goat BC2600
2

Motocositor Billy Goat BC2600

Preţ: 23790.00
Distribuie pe  

Specificaţii

Brand: BillyGoat
Seria: BC2600HM
Garanţie: 2 ani
Stoc:7-10 zile
Capacitate cilindrică344 cc
Greutate166 kg
Lățime de tăiere66 cm
MotorBriggs & Stratton Intek Series
Putere motor7, 6 kW - 10, 3 Cp
Viteze3 înainte - 1 înapoi
BillyGoat

Motocositor Billy Goat BC2600

Când este momentul să clarificați acea grădină îngroșată, să înfruntați pajiștile de sus sau să vă ocupați de acea bucată de livadă pe care ați încercat să o ignorați, atunci este timpul să vă întoarceți la o capră Billy Goat.

Motocositor Billy Goat Cut sunt concepute pentru a prelua un fel de curățare care ar face ca alte mașini să dispară cu un gemete și un zgomot de fum. 
Platforma fixă ​​BC2600HM se va ocupa de orice creștere excesivă, de la buruieni cu înălțimea de peste 2,5 m, la puieți de până la 2 cm în diametru și perii de până la 1,8 m înălțime, fără să se întrerupă nici măcar pentru respirație.


Are o lățimea de tăiere largă de 66 cm; puntea de tăiere este rigidă, robustă și stabilă pentru o performanță excelentă; iar lamelele puternice se potrivesc cu un arbore de lame grele, întărit pe patru laturi pentru a aborda vegetația cea mai încăpățânată.

O cutie de viteze mecanică cu greutate mare, care are trei trepte de viteză (plus invers), combină transmisia și diferențialul într-o unitate sigilată, eliminând pericolul rănirii ramificațiilor.

Toate comenzile sunt amplasate la îndemâna operatorului, cu mânere proiectate ergonomic care sunt căptușite pentru un plus de confort; și care oferă dispozitive de protecție a mâinilor pentru o protecție mai mare a operatorului.

Roțile dispun de un diametru substanțial de 405 mm și au pneuri rezistente la puncție; în timp ce o punte din spate din cauciuc oferă un spațiu mai mic de înclinare atunci când se inversează.

Produse asemănătoare