Mașină de tuns iarbă MTD 46 B

Mașină de tuns iarbă MTD 46 B

Brand: MTDMTD
Seria: 11A-J15B600
Stoc:În stoc
Preţ: 1120.00 lei (Include TVA)

Specificaţii

Capacitate cilindrică125 cc
Capacitatea rezervor de combustibil0, 6 l
CarcasaOțel
Înălţime de lucru20 - 90 mm
Lățime de tăiere46 cm
ModelFara Autotractare
MotorBriggs & Stratton 450E
Sac colector60 l
MTD

Mașină de tuns iarbă MTD 46 B

Această mașină de tuns iarba de la MTD cu carcasa oțel de calitate vine de la un motor de încredere Briggs & Stratton și reprezintă o valoare reală pentru bani.

Motorul de 125cc (2.3hp) combină un filtru de aer cu spumă de ulei și un cilindru de aluminiu pentru a maximiza durata de viață; și care utilizează tehnologie de supapă pentru o reducere semnificativă a emisiilor de gaze de eșapament; sunet-ieșire; și consumul de combustibil.

Mașina de tuns iarbă MTD 46B este propulsată manual și greutate la doar 25 kg; o combinație care o va vedea că vine în propriile sale pe peluze în cazul în care manevrabilitate superioară este necesară (de exemplu, cele cu paturi de flori, copaci și arbuști pentru a lucra în jurul valorii de).

Un sac colector de 60 de litri și o lațimeă de tăiere medii de 46 cm îl fac o potrivire perfectă pentru zonele cuprinse între 200-800m2; în timp ce o punte de tuns iarba robustă asigură o robustețe extraordinară și durabilitate impresionantă.

De asemenea, este importantă înălțimea de tăiere în șase trepte (28-92 mm), care vă va permite să gestionați o varietate de tipuri de iarbă; și ghidonul în formă de ergonomie care facilitează perioadele lungi de tăiere redusă.

Produse asemănătoare