Mașină de tuns iarbă electric Wolf Garten Select 3800 E

Mașină de tuns iarbă electric Wolf Garten Select 3800 E

Preţ: 695.00
Distribuie pe  

Specificaţii

Brand: Wolf Garten
Seria: Select 3800 E
Stoc:2-4 zile
CarcasaPlastic
Înălţime de lucru20 - 60 mm
Lățime de tăiere38 cm
Motor1400 W
Sac colector40 l
Wolf Garten

Mașină de tuns iarbă electric Wolf Garten Select 3800 E

Modelului Wolf-Garten Select S3800E este construit din plastic de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că greutatea este minimă (14kg), iar cositorul este așadar ușor de manevrat în jurul grădinii dvs. De asemenea, ajută la deplasarea și depozitarea, iar acest lucru este și mai ușor prin mânerele pliabile și mânerul încorporat.

O lățime de tăiere de 38 cm înseamnă că această mașină de tuns iarbă se va ocupa eficient de peluze mai mici; iar acțiunea rotativă este foarte eficientă, tăind iarba curată și rapidă; și ridicându-l înapoi în colector.

Colectorul construit într-un "stil de coș" cu sute de orificii perforate în el, permițând aerului să treacă și optimizând fluxul de aer, reducând astfel cazurile de aglomerare și blocaj.

O mare flexibilitate a tăierii este asigurată de înălțimea de tăiere în trei trepte - reglabilă de la 20mm la 60mm - ceea ce vă permite să alegeți înălțimea potrivită pentru gazon sau să vă potriviți condițiilor.
Roțile din spate sunt puțin mai mari decât cele din față cu o jumătate de inch, asigurând o direcție lină și menținând raza de cotitură strictă și controlabilă.

Avantajele

  • Ușor de manevrat, șasiu din plastic de înaltă calitate
  • Reglare înălțime a tăierii multiple
  • Colector cu capacitate mare pentru mai puține vizite de golire

Produse asemănătoare