Mașină de tuns iarbă electric Wolf Garten Select 3200 E
2

Mașină de tuns iarbă electric Wolf Garten Select 3200 E

Brand: Wolf GartenWolf Garten
Seria: Select 3200 E
Garanţie: 2 ani
Stoc:2-4 zile
Preţ: 489.00 lei (Include TVA)
Distribuie pe  

Specificaţii

CarcasaPlastic
Înălţime de20 - 60 mm
Lățime de t32 cm
Motor1000 W
Sac colecto30 l
Wolf Garten

Mașină de tuns iarbă electric Wolf Garten Select 3200 E

Mașină de tuns gazon electrice Wolf Garten sunt printre cele mai bune disponibile. Ele sunt fabricate în Germania și oferă o calitate imbatabilă.

Dacă aveți o mică grădină și operează pe un buget modest, nu este în mod pozitiv nevoie de compromisuri în ceea ce privește calitatea atunci când vine vorba de întreținerea regulată și îngrijirea grădinii.

Specialiștii de gazon de la WOLF-Garten sunt mai mult decât familiarizați cu nevoile proprietarilor de gazon și de grădină mici și au creat gama selectivă de mașini de tuns iarbă pentru a îndeplini aceste cerințe.

Mașină de tuns iarbă Wolf Garten Select S3200E este o mașină cu descărcare în spate, cu lame rotative, care creează o proeminență puternică care mișcă tăieturile de iarbă înapoi în colector. Colectorul este solid, dar este strâns coș-stil, perforat de sute de găuri mici. Acest lucru îmbunătățește fluxul de aer și asigură o colectare optimă, reducând blocajele și aglomerarea, chiar și în umed.

Capacitatea colectorului este de 30 de litri, astfel încât să puteți cosi ceva timp înainte de a vă îngrijora de golirea butașilor
 

Avantajele

  • Sursă de alimentare electrică silențioasă, fără întreținere și emisie
  • Reglarea înălțimii de tăiere multiple
  • Ușor de manevrat, șasiu din plastic de înaltă calitate
  • Colector de capacitate mare pentru mai puține vizite de golire

Produse asemănătoare