Mașină de tuns gazon roboți  Greenworks Optimow 15

Mașină de tuns gazon roboți Greenworks Optimow 15

Preţ: 5540.00
Distribuie pe  

Specificaţii

Brand: Greenworks
Seria: 2509307
Stoc:2-4 zile
Baterie24 V - 2.0 Ah
Durată de functionare70 min
Durată de încărcare70 min
Înălţime de lucru20 - 60 mm
Lățime de tăiere22 cm
Recomandat pentru suprafață1500 mp
Greenworks

Mașină de tuns gazon roboți  Greenworks Optimow 15

Greenworks Optimow 15 este o mașină de tuns iarba robotizată complet automatizată, care este perfect potrivită pentru grădini medii până la mari - design avansat și cu zgomot redus.

Tunde cu ușurință gazonul de până la 1500 mp fără a fi nevoie să ridici un deget.

Instalarea este simplă, cu tot ce aveți nevoie  este inclus, pur și simplu fixați un fir perimetral și conectați-vă la stația de bază.
Optimow 15 poate fi controlat și actualizat prin GSM din aplicația Greenworks, unde puteți monitoriza mașina, precum și modifica setările și programele de oriunde în lume.
Aparatul este preîncărcat cu o cartelă SIM care poate fi încărcată atunci când este necesar.


Sigur și inteligent
Optimow 15 este proiectat având în vedere siguranța, având un senzor de ridicare integrat care oprește automat lamele atunci când mașina este ridicată.
Senzorii de coliziune permit Optimow să recunoască obstacolele, mașina oprindu-se și întorcându-se pentru a tunde în altă parte.
Pe lângă siguranță, Optimow 15 este inteligent datorită senzorilor de ploaie și îngheț pentru a se asigura că cosirea are loc numai în condițiile potrivite.


Optimow 15 știe când nivelul bateriei este scăzut și revine automat la stația de bază pentru a se încărca, înainte de a relua tăierea când este gata.

În funcție de marimeă dvs, setați un program de tuns fie pe mașină, fie prin aplicația Greenworks, Optimow 15 va urma acest program automat.

Produse asemănătoare