1. Prima pagina
 2. »
 3. Maşini pentru grădină
 4. »
 5. Generatoare
 6. »
 7. Generatoare Honda
 8. »
 9. Inverter generator Honda EU30is
Inverter generator Honda EU30is
 • Inverter generator Honda EU30is
 • Inverter generator Honda EU30is
 • Inverter generator Honda EU30is
 • Inverter generator Honda EU30is
2

Inverter generator Honda EU30is

Brand: HondaHonda
Seria: EU30is
Garanţie: 2 ani
Stoc:2-4 zile
Preţ: 9940.00 lei (Include TVA)

Specificaţii

Capacitate cilindrică196 cc
Capacitatea rezervor de combustibil13 l
Greutate61, 2 kg
MotorHonda GX 200
Putere maximă3000 W
Putere nominală2800 W
Tensiune2 - 16 Amp 230 V - 50 Hz
Honda

Inverter generator Honda EU30is

Puternic, portabil, inteligent și robust, Honda EU30is Profesional Inverter Generator este remarcabil de silențios și surprinzător de ușor de utilizat și vine cu toată eficiența, designul expert și calitatea de construcție pe care ați așteptați

 de la experți îndelungați de motor Honda.

Motorul acestui generator este un Honda GX200, 196cc, un singur cilindru în 4 timpi OHV răcit cu aer. Motor Honda asigură o putere care are emisii reduse, vibrații reduse, consum redus de combustibil, dar performanțe mult mai ridicate.

Aceasta generator utilizează o tehnologie invertor avansată.
Un invertor este un microprocesor ușor care este folosit în locul alternatorului greu de modă veche și menține și controlează fluxul de energie electrică, menținându-l fluctuație liberă, astfel încât să puteți alimenta obiecte precum televizoare și calculatoare.

Construit și proiectat cu ușurință în utilizare și confort , utilizarea inteligentă a panourilor acustice și a carcasei izolate fonic înseamnă că acest generator este mult mai silențios decât v-ați așteptat și este foarte confortabil să lucrați.

Roțile netede de rulare, prevăzute cu pneuri, precum și mânerele robuste, ușurează deplasarea unității de la zonă în zonă și este suficient de compactă pentru o depozitare ușoară.

Pornirea electrică convenabilă cu cheie permite o funcționare ușoară și fiabilă,  iar rezervorul mare de combustibil, la 13 litri, înseamnă mai puține întreruperi de alimentare și oferă până la 8 ore un rezervor plin.

Produse asemănătoare