1. Prima pagina
  2. »
  3. Maşini pentru grădină
  4. »
  5. Generatoare
  6. »
  7. Generatoare Honda
  8. »
  9. Generator Honda EC3600 Profesional
Generator Honda EC3600 Profesional
  • Generator Honda EC3600 Profesional
  • Generator Honda EC3600 Profesional
2

Generator Honda EC3600 Profesional

Brand: HondaHonda
Seria: EC3600
Garanţie: 2 ani
Stoc:2-4 zile
Preţ: 5570.00 lei (Include TVA)

Specificaţii

Capacitate cilindrică270 cc
Capacitatea rezervor de combustibil5, 3 l
Greutate58 kg
MotorHonda GX 270
Putere maximă3600 W
Putere nominală3400 W
Tensiune2 - 16 Amp 230 V - 50 Hz
Honda

Generator Honda EC3600 Profesional

Ideal pentru cei care au nevoie putere și electricitate de bază, dar cu o fiabilitate maximă, acest generator de rezistență de la Honda este robust și gata de acțiune, indiferent dacă este folosit pentru alimentarea echipamentelor industriale, a pompe de apă sau alte aparatelor.

Orice generator Honda ar putea avea un motor excelent, iar acest model nu este o excepție, deoarece este alimentat de un model comercial, cu capactatea cilindru 270cc, GX270T model OHV în 4 timpi răcit cu aer, oferind mai multă putere mai puține emisii pentru o utilizare ecologică, reducerea consumului de combustibil pentru economie și reducerea vibrațiilor pentru confort și o durată de viață mai lungă a motorului.

Puterea nominală este de 3400 W, pentru unelte și aparate mai exigente și cu putere. Generator Honda EC3600 este ușor de utilizat și de menținut. Un sistem de avertizare a uleiului se aprinde dacă nivelul uleiului scade sub limite sigure, protejând motorul de eventuale deteriorări și păstrând siguranța operatorului, iar sistemul de pornire manuală cu tranzistor pentru fiabilitate. 

Construcția este solidă cu un cadru tubular din oțel acoperit cu pulbere care înconjoară mecanismul generatorului de motor, protejându-i și făcând mai ușor și transportând generatorul mai ușor, precum și stabilizând unitatea. 
Motorul și alternatorul sunt montate din cauciuc pentru o mai mare siguranță și protecție și vibrații mai mici. 

Rezervorul de combustibil 5,3 litri, iar generatorul oferă un timp de funcționare de aproximativ 3 ore pe un rezervor plin. 

Este important să verificați cerințele de putere ale echipamentului pe care intenționați să îl utilizați pentru a putea cumpăra generatorul potrivit!

Produse asemănătoare